неділя, 27 серпня 2023 19:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Тарнавський розповів про успіхи ЗСУ на Таврійському напрямку

Тарнавський розповів про успіхи ЗСУ на Таврійському напрямку
Артилерійські підрозділи нашої армії протягом доби виконали 1268 вогневих завдань на Таврійському напрямку. Фото: Генштаб

Сили оборони рухаються вперед на Таврійському напрямку.

Артилерійські підрозділи нашої армії протягом доби виконали 1268 вогневих завдань. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський у Telegram.

За останню добу втрати ворога склали 305 осіб (безповоротні – 78, поранені – 210, полон – 17).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ просунулися вперед на Запорізькому напрямку: карта

Знищено 32 одиниці військової техніки противника.

Зокрема, два танки, вісім ББМ, п'ять артилерійських систем та мінометів, дві РСЗВ, один ПТРК, чотири БпЛА, 10 одиниць автомобільної техніки.

Також було знищено 11 складів боєприпасів ворога.

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Протягом доби відбулось 23 бойових зіткнення. Про це ввечері 27 серпня повідомив Генштаб ЗСУ.

Авіація сил оборони протягом доби завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу та один – по зенітно-ракетним комплексам противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили один склад боєприпасів, дві станції радіоелектронної боротьби та три артилерійських засоби на вогневих позиціях противника.

Зараз ви читаєте новину «Тарнавський розповів про успіхи ЗСУ на Таврійському напрямку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі