понеділок, 31 жовтня 2022 12:08

Спецтема: Війна Росії проти України

"Світові цікаво дивитися на масові руйнування" ‒ Подоляк дорікнув партнерам

"Світові цікаво дивитися на масові руйнування" ‒ Подоляк дорікнув партнерам
Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк дорікнув партнерам за зволікання з передачею систем ППО. Фото: president.gov.ua

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк на тлі нових масованих ракетних ударів РФ дорікнув світу за зволікання з передачею систем ППО.

Так він прокоментував російські удари по Україні 31 жовтня. Відповідний допис Подоляк опублікував у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Прильоти" в Кривому Розі – є руйнування

"Черговий масований каскадний ракетний удар по десятках міст України. Не сумніваюся, що світові цікаво дивитися на масові руйнування, заморожування цілої країни в прямому ефірі, а потім всерйоз слухати переговорні пропозиції Росії. І всіляко відкладати передачу Україні систем ППО...", ‒ зазначив Подоляк.

Уранці 31 жовтня російські окупанти завдали удару по Києву та Київській області. Інформацію про "приліт" у столиці підтвердив міський голова Віталій Кличко в Telegram.

За його словами, атаки зазнали об'єкти критичної інфраструктури. Частина столиці знеструмлена. В деяких районах немає водопостачання. Всі служби працюють.

Ранок 31 жовтня в Україні розпочався з масштабної повітряної тривоги. У різних регіонах повідомляли про проліт ракет, вибухи та роботу протиповітряної оборони.

31 жовтня російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак по об'єктах критичної інфраструктури України. Із літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95 та Ту-160 було випущено понад 50 крилатих ракет Х-101 та Х-555. Із них 44 збила українська ППО.

Зараз ви читаєте новину «"Світові цікаво дивитися на масові руйнування" ‒ Подоляк дорікнув партнерам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі