субота, 20 червня 2020 17:16

Сумка з грошима і зброя - опублікували відео з місці вбивства поліцейського

Сумка з грошима і зброя - опублікували відео з місці вбивства поліцейського
Під час обшуку в автомобілі вилучили сумку з грошима, яку зловмисник забрав під час скоєння розбійного нападу і пістолет. Фото: Поліція Дніпропетровської області

Сьогодні у Дніпрі обрали запобіжний захід підозрюваному у вбивстві поліцейського.

Затриманим виявився раніше не судимий житель міста, повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

"49-річного чоловіка взяли під варту в залі суду строком на 60 діб без права внесення застави", - написали в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій втікав від патрульних і загинув

Під час обшуку в автомобілі вилучили сумку з грошима, яку зловмисник забрав під час скоєння розбійного нападу. Також на місці злочину виявили пістолет Макарова, з якого злочинець стріляв у поліцейського.

В поліції оприлюднили відео з камер спостережень з місця подій.

Чоловіка, який вистрелив у оперативного співробітника Шевченківського відділення поліції Дніпра, затримали. 30-річний правоохоронець Дарвін Потуданський від отриманих травм помер на місці події 19 червня. Зловмисник напав на поліцейського під час затримання. Декілька пострілів у бік оперуповноваженого він, зокрема, скоїв із пістолета Макарова.

Зараз ви читаєте новину «Сумка з грошима і зброя - опублікували відео з місці вбивства поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі