субота, 20 червня 2020 12:39

Затримали злочинця, який застрелив патрульного у Дніпрі

Чоловіка, який вистрелив у оперативного співробітника Шевченківського відділення поліції Дніпра, затримали.

30-річний правоохоронець Дарвін Потуданський від отриманих травм помер на місці події 19 червня, повідомила пресслужба поліції Дніпропетровської області у Facebook.

Зловмисник напав на поліцейського під час затримання. Декілька пострілів у бік оперуповноваженого він, зокрема, скоїв із пістолета Макарова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейського побили за зауваження

"Поліцейський, будучи пораненим і стікаючи кров'ю, все ж затримав підозрюваного. А після того як надягнув на нього кайданки, помер", – написали в повідомленні.

У поліції зазначили, що зловмисника підозрювали у вчиненні розбійного нападу вранці 19 червня. Для затримання всім оперативникам та нарядам патрульним надали прикмети правопорушника та опис його автомобіля.

"Під час відпрацювання міста поліцейські Шевченківського відділення поліції побачили схоже за описом авто. Для встановлення особи водія вирішили доставити до відділення поліції. Під час руху автомобіля зловмисник скоїв декілька пострілів у поліцейського, який сидів поруч. Пораненому вдалося вихопити зброю в нападника, затримати його та надягнути на нього кайданки", – розповіли у відомстві передісторію трагедії.

На місці працювали до трьох екіпажів патрульної поліції, слідчо-оперативна група, а також співробітники карного розшуку. Всі обставини події з'ясовуються, триває розслідування. Згодом у поліції оприлюднили фото загиблого колеги Дарвіна Потуданського, висловивши співчуття його рідним і близьким.

Автор: Поліція Дніпропетровської області
  Поліцейський Дарвін Потуданський помер на місці інциденту
Поліцейський Дарвін Потуданський помер на місці інциденту

На смерть поліцейського в Дніпрі відреагував міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. На своїй сторінці в соціальній мережі Twitter він показав ще одне фото загиблого.

"Запам'ятаємо таким Дарвіна Потуданського. Сміливого копа з Дніпра, який знешкодив ціною свого життя особливо небезпечного бандита зі зброєю. Вічна пам'ять таким молодим поліцейським", – написав Аваков.

На станції метро Лісова у Києві поліцейський зупинив нетверезого чоловіка. У відповідь порушник накинувся на правоохоронця з кулаками. При складанні протоколу чоловік почав агресивно поводитися і вдарив копа. Фігуранта затримали.

Зараз ви читаєте новину «Затримали злочинця, який застрелив патрульного у Дніпрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі