субота, 13 серпня 2016 13:01

Суд арештував ще одного "кримського диверсанта"

Суд арештував ще одного "кримського диверсанта"

У Криму підконтрольний Росії Київський районний суд Сімферополя заарештував другого підозрюваного в "підготовці терактів" на території Криму.

Про це повідомляє "УНН".

"Суд погодився з доводами слідства і обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 1 місяць і 26 днів Андрію Захтею, 1971 року народження, жителю Криму", - йдеться у повідомленні.

Засідання суду проходило в закритому режимі.

Нагадаємо, суд Сімферополя заарештував на два місяці підозрюваного в організації терактів у Криму жителя Запорізької області Євгена Панова.

Раніше, 10 серпня Федеральна служба безпеки Російської Федерації заявила, що українська розвідка підготовлювала терористичні акти в окупованому Криму. Коментуючи це президент РФ Володимир Путін сказав, що Україна переходить до терору, і додав, що Росія зробить все, щоб забезпечити безпеку в окупованому Криму.

Президент України Петро Порошенко назвав безглуздими і цинічними звинувачення Росії на адресу України у підготовці терактів у Криму. "Звинувачення російською стороною України в тероризмі в окупованому Криму звучать так само безглуздо і цинічно, як заяви російського керівництва про відсутність російських військ на Донбасі. Ці фантазії - лише привід для чергових військових погроз на адресу України", - підкреслив Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Суд арештував ще одного "кримського диверсанта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі