понеділок, 29 квітня 2013 13:18

Студентка подавилася жуйкою на дискотеці і померла

Студентка подавилася жуйкою на дискотеці і померла
Фото: dnews.donetsk.ua

У неділю 28 квітня в селі Зносичі Сарненського району Рівненської області поховали 19-річну Марію Вєтрову. Молода дівчина померла минулої п'ятниці на дискотеці. Їй раптово стало зле під час танців, а за кілька хвилин її серце перестало битися.

Нещасний випадок стався увечері в місцевому будинку культури.

"Молодь часто ходить туди на танці по п'ятницях та суботах. Марічка була дуже милою, гарною та доброю дівчиною, мала багато друзів. Того вечора вона пішла до клубу відпочити із подругами, - розповідають у сільській раді. – Спиртного вона ніколи не вживала, бо з дитинства мала хворе серце".

Дівчина танцювала та веселилася. Однак у розпал вечірки Марії несподівано запаморочилося у голові, почала втрачати сили. Вона встигла поскаржитися на погане самопочуття кільком друзям. Ті негайно викликали "швидку допомогу" до будинку культури. Та коли медики нарешті приїхали, рятувати Марію було вже запізно - дівчина померла.

Односельці одразу подумали, що їй прихопило серце – дівчина часто хворіла, нещодавно перенесла серйозну операцію. Однак за висновками судмедекспертів, смерть спричинила звичайна жувальна гумка.

"Вона подавилася під час танців – жувальна гумка перекрила дихальні шляхи, - каже керівник прес-центру обласного управління міліції Тамара Лисенко. – Дівчину могли би врятувати її односельці, якби володіли навичками надання першої допомоги. Подібні випадки траплялися й раніше, в інших регіонах країни".

У Зносичах розповідають, що Марія навчалася у вищому професійному училищі №2 в райцентрі Сарни на оператора комп'ютерного набору. У неї залишилося ще троє сестер.

Зараз ви читаєте новину «Студентка подавилася жуйкою на дискотеці і померла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі