неділя, 28 квітня 2013 11:12

П'яна мати випадково втопила немовля в калюжі

П'яна мати випадково втопила немовля в калюжі
Фото: sud.ua

Дитина потонула в калюжі на Житомирщині - він випав з коляски, але мати, яка була поруч, не змогла його врятувати. Правоохоронці поки не поспішають кваліфікувати справу як нещасний випадок.

Коляску з 9-ти місячною дитиною мати не довезла до будинку всього сто метрів. Близько 11-ї вечора на грунтовій дорозі колесо потрапило в бруд і коляска перекинулася. Хлопчик, який в той момент міцно спав, впав у калюжу.

За словами вісімнадцятирічної матері, вона намагалася дістати дитину з бруду, однак, у неї нічого не виходило. Тому побігла кликати на допомогу бабусю. Жінка і витягла дитину з води. За її словами, дитина була ще живою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вона мучилася ще півдня. То чекали хірурга, то узіста". Ольга Борсук померла після пологів

"Я його схопила на руки і бігом в будинок. У бруді такий був, я його розділа і помила, кажу - Інна, виклич швидку", - каже бабуся дитини.

Лікарі, які приїхали на виклик, констатували смерть. За попереднім висновком судмедекспертизи, дитина захлинулася водою. Зараз допитують обох жінок і розглядають кілька версій - крім нещасного випадку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині вантажівка збила на смерть 51-річного пішохода

"Один з варіантів у нас є - це залишення в небезпеці цієї дитини, розглядається також версія "умисне вбивство", - повідомив перший заступник начальника УМВС України в Житомирській області Василь Дячук.

Також правоохоронці з'ясували, коли сталася трагедія, мати була п'яною.

 

Зараз ви читаєте новину «П'яна мати випадково втопила немовля в калюжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі