неділя, 19 серпня 2018 19:41

Сталась кривав аварія за участю поліцейських

Сталась кривав аварія за участю поліцейських
В аварії постраждало п'ятеро осіб. Фото: UKROPnews

19 серпня, на одному з центральних перехресть у Сумах сталась ДТП.

Постраждало щонайменше 6 осіб. Аварія сталась між легковиком Audi та поліцейський Prius, повідомляє "Depo.Суми".

Очевидці говорять, що поліцейський Prius їхав центральною вулицею і в якийсь момент у бокову частину автомобіля врізався Audi. Поліцейське авто винесло на тротуар. Під некерований транспортний засіб потрапили кілька людей.

Повідомляють, що поліцейське авто їхало на червоний сигнал світлофора і за секунду до зіткнення з Audi увімкнуло сирену.

"Патрульні їхали на виклик, у них були увімкнені спеціальні звукові сигнали та проблискові маячки. Після зіткнення двох автомобілів службовий автомобіль відкинуло на тротуар, де саме йшли перехожі, відбувся наїзд на пішоходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легковик на швидкості злетів із мосту

За попередніми даними, внаслідок ДТП постраждало 5 людей, серед яких жінка-поліцейський, яку рятувальникам довелося фактично вирізати з понівеченого службового автомобіля. Всі постраждалі доставлені до лікарні, їм надається допомога", - розповіла речниця поліції Сумщини Ельвіра Біганова.

Відео 18+

19 серпня, о 5:00 на об'їзній дорозі Вінниці зіткнулися автомобілі Volkswagen Passat та мікроавтобус FIAT Ducato. Загинув водій легкового автомобіля. Шпиталізували 7 осіб, в тому числі, 3-річну дитину, повідомляє поліція Національна поліція.

Зараз ви читаєте новину «Сталась кривав аварія за участю поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі