неділя, 19 червня 2016 15:50

Спецпризначенець накрив собою гранату і загинув
5

18 червня близько 21.30 у Кіровограді неподалік провулку Цегельного, навпроти міськвідділу поліції, пролунав вибух. Загинув військовослужбовець. Про це повідомляє видання "Гречка" із посиланням на жителів району.

"Чоловік, вдягнений в кросівки та штані, лежав лицем вниз біля дерева. У загиблого були чисельні травми кінцівок та тіла, ймовірно, він накрив гранату собою. Місце загибелі досі вкрите плямами крові", - повідомили очевидці.

Загиблий - 40-річний Сергій Павлюченко із Полтавщини. Військовослужбовець 3 полку спецпризначення, що базується в місті Кіровограді.

Служив в 42 мотопіхотному батальйоні. Отримав орден за мужність за участь в операції під Іловайськом. Наприкінці січня 2016 прийшов служити до 3-го полку спецпризначення.
За місцем служби характеризується виключно позитивно. Зауважень по службі не мав, був добрим товаришем та відповідальною людиною.

У загиблого залишилося 2 дітей.

Попрощаються з військовим 20 червня на території частини, після чого Павлюченка поховають на Полтавщині.
Обставини загибелі військовослужбовця з'ясовують правоохоронні органи.

Читайте також: Військові заперечують причетність до обстрілу мосту в мирному селі

Нагадаємо, близько 6-ї ранку 19 червня до полтавських правоохоронців звернувся 49-річний приватний підприємець, мешканець мікрорайону "Лашки" міста Кременчук, Полтавської області. Чоловік повідомив, що його будинок хотіли підірвати.

Зараз ви читаєте новину «Спецпризначенець накрив собою гранату і загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі