понеділок, 11 грудня 2023 15:50

Шокуюче звірство у гуртожитку училища: з'явилися нові подробиці

Шокуюче звірство у гуртожитку училища: з'явилися нові подробиці
Раніше у мережі з'явилося відео, як старшокурсники училища били першокурсників боксерськими рукавицями. Фото: life.pravda.com.ua

Старшокурсників училища у селі Червоне на Львівщині, які жорстоко побили першокурсників, відрахували з навчального закладу.

Також зловмисників виселили з гуртожитку. Про це повідомив Департамент освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації.

"Ганебний випадок, який стався нещодавно в одному із закладів, є абсолютно не прийнятним ні з морального, ні етичного, ні правового погляду", - сказали в ОВА.

Особи, що вчили неприпустимі дії, понесуть відповідальність перед законом після розслідування поліції, куди звернулося керівництво закладу повідомили.

"Крім цього, за неповагу до гідності інших учасників освітнього процесу порушники відраховані з закладу та виселені з гуртожитку", - заявили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині підлітки відбили школярці печінку, поламали пальці і зняли на телефон

За законом батьки зобов'язані виховувати у дітей повагу до гідності, прав, свобод і законних інтересів людини, нагадав департамент.

Пообіцяли вжити заходів, щоб запобігти булінгу.

"Департамент освіти і науки Львівської ОВА додатково запроваджує низку заходів для запобігання та протидії цькуванню в навчальних закладах", - заявили в ОВА.

Раніше у мережі з'явилося відео, на якому старшокурсники училища, в присутності очевидців, по черзі били інших хлопців.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження. Підозрюваним загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі терміном до чотирьох років.

Зараз ви читаєте новину «Шокуюче звірство у гуртожитку училища: з'явилися нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі