понеділок, 24 серпня 2015 20:07

Сьогодні бойовики зменшили вогневу активність - штаб

Сьогодні бойовики зменшили вогневу активність - штаб
Фото: gazeta.lviv.ua

Сьогодні протягом дня бойовики зменшили вогневу активність в зоні АТО, але фіксувалися поодинокі випадки використання забороненого озброєння.

"Близько опівночі, по позиціях сил АТО в Опитному найманці били зі 120-міліметрового міномету, а по наших опорних пунктах у Мар'їнці працювала артилерія калібру 152 міліметри. Також, майже о другій ночі українські оборонні рубежі в Мар'їнці бойовики обстріляли з мінометів, гранатометів і стрілецького озброєння", - повідомляє прес-центр АТО.

"На Луганщині після опівночі, бандформування вели вогонь зі 120-міліметрових мінометів по українських підрозділах у Новотошківському, Щасті, Світличному. А близько 2 ночі, по позиціях сил АТО в Трьохізбенці працювала ворожа 152-міліметрова артилерія та 120-міліметрові міномети", - зазначає штаб.

"Крім того вночі з великокаліберних мінометів бойовики вели вогонь по наших позиціях у селищах Луганське та Майорськ, що на Артемівському напрямку. А близько 9 години український опорний пункт у Широкине злочинці обстрілювали з озброєння БМП та гранатометів", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні бойовики зменшили вогневу активність - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі