четвер, 17 листопада 2022 13:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Що спонукає Росію до переговорів з Україною – у ГУР озвучили

Що спонукає Росію до переговорів з Україною – у ГУР озвучили
Представник ГУР МО України Вадим Скібіцький озвучив, що посилює спроби РФ до переговорів з Україною. Фото: gur.gov.ua

Спроби країни-загарбниці Росії до ведення переговорів з українською владою посилюють поразки на полі бою.

Діяльність українців на всіх напрямках має єдину мету – повне відвоювання всіх областей, окупованих РФ. Про це сказав представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький в інтерв'ю виданню t-online.

"Наші основні сили наприкінці лютого перебували на сході України. Основним полем бою був Донбас, а не південь. Тоді був Мінськ I і Мінськ II, і переговори звелися до вирішення питання тимчасово окупованого Донбасу. Результатом стала нова війна. Тому наша мета сьогодні інша: спочатку ми звільняємо всі окуповані території, потім ведемо переговори", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деокупація Криму військовим шляхом малоймовірна – американський генерал

За його словами, в Росії починають розуміти, що відбувається.

"Після вторгнення Радянського Союзу в Афганістан минуло десятиліття до його розпаду. У Путіна менше ресурсів, менше влади, менше друзів. Зміна влади може відбутися раніше", – заявив Скібіцький.

Збройні сили України проти переговорів, домовленостей чи компромісних рішень. Вони готові і надалі відвойовувати захоплені росіянами території України, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив під час телефонної розмови з Головою об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Президент Росії Володимир Путін не готовий до серйозних мирних переговорів з Україною. Тому зараз немає сенсу їх проводити. Про це заявив спеціальний представник Уряду США з питань України у 2017–2019 роках, постійний представник США при НАТО у 2008–2009 роках Курт Волкер.

Зараз ви читаєте новину «Що спонукає Росію до переговорів з Україною – у ГУР озвучили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі