вівторок, 15 січня 2019 14:20

Скрутили і били по голові: показали відео нападу на Дзідзьо

Скрутили і били по голові: показали відео нападу на Дзідзьо
Поліція оприлюднила відео нападу на Дзідзьо. Фото: news.bigmir.net

Столична поліція оприлюднила відео, на якому зафіксовано напад на українського шоумена Михайла Хому, відомого під псевдонімом Дзідзьо.

На кадрах із камер зовнішнього спостереження видно, що на вході до офісу радіостанції "Хіт ФМ" на вулиці Хвойки у Києві артиста зупинив чоловік, після чого з припаркованих поруч автомобілів до нього поспішили ще кілька невідомих.

Коли ж Хома спробував увійти до приміщення, зловмисники його заблокували і почали бити по голові. Наразі правоохоронці вже затримали 2 підозрюваних у нападі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DZIDZIO розповів, чим йому загрожує травма вуха

"Встановили фігурантів, які завдали тілесних ушкоджень. Це 36-річний і 33-річний іноземці, раніше судимі за підробку документів", - розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.

Українського поп-співака Михайла Хому, лідера гурту DZIDZIO побили у центрі Києва. Це сталося 28 грудня, повідомили перед ефіром, який був запланований у DZIDZIO в офісі радіостанції "Хіт ФМ" на вулиці Хвойки, 15/15.

Зараз ви читаєте новину «Скрутили і били по голові: показали відео нападу на Дзідзьо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі