четвер, 11 березня 2021 16:06

Школярку від суїциду врятував випадковий перехожий
4

12-річна школярка на одній з вулиць Дніпра порізала вени підручними засобами на очах у свідка. Дитина заявляла, що хоче померти.

Школярка в Дніпрі порізала вени при свідках
Фото: dnepr.express
Школярка в Дніпрі порізала вени при свідках
Школярка в Дніпрі порізала вени при свідках
Школярка в Дніпрі порізала вени при свідках

Про це повідомив сайт "Дніпро Оперативний".

Подія сталася в середу 10 березня на вул. Передовій. Свідком виявився випадковий перехожий. Чоловік побачив, що дівчинка друзкою скла порізала вени на зап'ястку та пішла в бік цвинтаря. На питання свідка відповіла, що їй краще померти.

Небайдужий чоловік викликав медиків та поліцію. Вони встигли зупинити підлітка та надати їй медичну допомогу на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Восьмикласниці порізали вени біля школи

"Як з'ясувалося, школярка була п'яна. На місце інциденту викликали батьків дівчинки. За інсайдерською інформацією, у 12-річної дитини вже були спроби суїциду - дівчинка ковтала голки. Потерпілу доставили в дитячу лікарню номер 3", - повідомляє ресурс.

Як повідомили Gazeta.ua в міському управлінні поліції Дніпра, правоохоронці задокументували факт самотравмування дитини.

"Медики надали їй допомогу й того ж дня відпустили додому. Її стан задовільний. Що саме стало причиною такої поведінки, з'ясовують. Опитали рідних та друзів дівчинки. Раніше в поле зору правоохоронних органів родина не потрапляла. Ситуація під контролем відділу ювенальної превенції", - розповіла речниця поліції Аліна Стадник.

У Підгородному Дніпропетровської області чоловік перерізав собі пахову артерію і вени. Його тіло знайшли 3 березня в колодязі теплотраси на території приватного будинку. Відомо, що 36-річний чоловік мав онкозахворювання. Перед смертю він залишив записку, у якій пояснив, чому зважився на самогубство.

Зараз ви читаєте новину «Школярку від суїциду врятував випадковий перехожий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі