неділя, 11 вересня 2022 05:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Ситуація на півдні: ЗСУ розповіли про знищених окупантів і техніку

Ситуація на півдні: ЗСУ розповіли про знищених окупантів і техніку
Українські війська просуваються вперед. Фото: facebook.com

Збройні сили України на південному напрямку 10 вересня просувалися вперед, знищивши не менш як 80 окупантів, а також майже 10 танків і кілька складів.

Також уразили чергову Російську поромну переправу, повідомляє оперативне командування"Південь".

Російські війська завдали по українських позиціях, а також по мирних населених пунктах близько 20 ударів авіації, ЗСУ завдали по позиціях ворога і важливих військових об'єктах 10 авіаударів. Ракетно-артилерійські підрозділи українських військ виконали понад 350 вогневих завдань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відбувається на фронтах: свіжа карта боїв та успіхи ЗСУ на 10 вересня

Втрати окупантів становлять 80 осіб особового складу, дев'ять танків різних типів, 17 одиниць автомобільної та броньованої техніки, один БПЛА й одна буксирувана гаубиця.

Також у районі Нової Каховки знищена поромна переправа, у Херсоні, у Миколаївському й Бериславському районах знищені склади з боєприпасами для російських військ.

10 вересня в тимчасово окупованому Херсоні підірваний будинок "Територіального центру комплектування №178" на вул. Паровозній, відомий у місті як "військкомат".

За добу на різних ділянках фронту на півдні українські військові просунулися на відстань від двох до кількох десятків кілометрів.

Зараз ви читаєте новину «Ситуація на півдні: ЗСУ розповіли про знищених окупантів і техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі