вівторок, 12 березня 2019 19:24

Сімейна сварка переросла у жахливу трагедію

Сімейна сварка переросла у жахливу трагедію
На Сумщині чоловік порізав колишню та покінчив із життям. Фото: uz24.uz

У селі Грунь Сумської області чоловік ледь не зарізав колишню дружину, після чого сів в автомобіль і врізався на швидкості в дерево.

Як зазначається, подружжя виник конфлікт, у результаті чого чоловік завдав жінці декілька ударів ножем. А потім, злякавшись того, що накоїв, сів у свою машину і на величезній швидкості врізався в дерево. Від отриманих травм чоловік загинув на місці, жінку вдалося врятувати. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Місцеві жителі розповіли, що пара не жила разом більше року. Чоловік загалом характеризувався позитивно, працював трактористом. Але через ревнощі погрожував своїй колишній дружині. У той день він, прийшов, щоб з'ясувати стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці розповіли про ставлення до роботи поліції

"Розмови не вийшло. Чоловік почав приставати до свого 19-річного сина і погрожував йому. Мати заступилася за хлопця і намагалася випровадити колишнього. Це неабияк розлютило чоловіка. Він схопив ніж і почав ним розмахувати, завдавши при цьому поранення в живіт і шию жінці. Потім вибіг на вулицю, сів у припарковане біля будинку власне авто, розігнався і на величезній швидкості в'їхав у дерево. Від отриманих травм він загинув на місці", - розповіли правоохоронці.

У Запоріжжі 11 березня поліцейські затримали 24-річного чоловіка. Його підозрюють у вбивстві 58-річного батька на дачі. Щоб приховати злочин, він підпалив будинок разом із тілом.

Зараз ви читаєте новину «Сімейна сварка переросла у жахливу трагедію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі