понеділок, 22 серпня 2011 16:59

Серб захопив у Львові 3 людей у заручники

Серб захопив у Львові 3 людей у заручники

У неділю серб, який подорожував поїздом "Москва-Будапешт", взяв у заручники своїх попутників. Ними виявилися троє громадян Хорватії. Інцидент трапився на станції "Львів".

"Потяг прибув о 20.50, - розповів виконуючий обов'язки головного спеціаліста у зв'язках з громадскістю Управління МВС України на Львівській залізниці Сергій Єфімов. - До працівників міліції лінійного відділення звернулася провідник шостого вагону цього потягу. Вона розповіла, що один з пасажирів заблокував двері до купе. Крім нього там ще троє пасажирів. Він розмахує ножем і вимагає зустрічі з міліціонерами".

На місце події одразу прибула оперативна група. Їм вдалося встановити, що пасажир, який розмахує ножем, є громадянином Сербії. Він знаходився в сильному алкогольному сп'янінні та психологічному збудженні. Він вимагав зустрічі з співробітниками посольства своєї країни, лікарем і представниками української влади. У разі не виконання своїх вимог грозив розправою над хорватами.

На місце інциденту прибули представники усіх силових структур області. Після того, як сербу пояснили які наслідки його очікують, він почав погрожувати покінчити життя самогубством. Тому довелося долучити до переговорів ще й міліціонерів, які брали участь у миротворчих операціях на Балканах.

Після майже двогодинних переговорів серб добровільно здався. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Злочинця доправили до чергової частини лінійного відділу міліції на станції "Львів". До іноземця порушено кримінальну справу за статтею "Захоплення заручників".

Зараз ви читаєте новину «Серб захопив у Львові 3 людей у заручники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі