понеділок, 19 травня 2014 14:53

Спецтема: Війна на Донбасі

Сепаратисти не можуть вивезти трупи терористів в Росію - Тимчук

Сепаратисти не можуть вивезти трупи терористів в Росію - Тимчук
Фото: dailylviv.com

Терористам в Слов'янську не вдалося вивести тіла своїх загиблих товаришів на територію Російської Федерації.

Про це сьогодні на прес-конференції в Києві заявив керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"Готується масовий вивіз тіл, загиблих терористів. Це колона так і не була сформована... Зараз у них це велика проблема, тому що морги Слов'янська переповнені", - розповів він.

За словами Тимчука, терористи поки не знають, що робити з тілами і запускають чутки про те, що це тіла вбитих українських силовиків. Також у терористів виникли проблеми з фінансуванням, так як розвідка перекрила банківські канали переказу грошей, а прикордонники регулярно відловлюють кур'єрів, що перевозять значні суми грошей. Тому терористи вирішили перевозити гроші малими сумами - приблизно по 50 тис. доларів. Джерела фінансування терористів: Росія, Крим, сім'я колишнього Президента України Віктора Януковича.

За інформацією експерта, зараз в рядах терористів невизначеність через те, що Російська Федерація вирішила відкласти плани прямого збройного вторгнення на територію України і Головне розвідувальне управління збройних сил Російської Федерації послабило контроль за ними. "Кремль прийняв рішення поки відкласти свою так звану миротворчу операцію", - заявив Тимчук.

Він зазначив, що раніше терористи "відчували тверде плече Москви", а тепер не знають, що їм робити.

Зараз ви читаєте новину «Сепаратисти не можуть вивезти трупи терористів в Росію - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі