середа, 09 липня 2014 17:12

Спецтема: Війна на Донбасі

СБУ затримала шпигуна "ДНР", який мав отруїти українських солдат

СБУ затримала шпигуна "ДНР", який мав отруїти українських солдат
Фото: google.com.ua

Контррозвідка Служби безпеки України та підрозділи Збройних сил України затримали в середу в м. Волноваха (Донецька обл.) лідера місцевого осередку так званого "Народного ополчення Донбасу" та інформатора членів ДНР, уродженця Уфи І.

Як повідомляє прес-центр СБУ, встановлено, що цей 32-річний громадянин України, мешканець Волновахи з квітня систематично збирав і надавав бойовикам інформацію про місця дислокації, переміщення українських частин і підрозділів, задіяних в АТО, і разом зі спільниками готував терористичні акти проти українських силовиків.

Крім того, затриманий підозрюється у причетності до викрадення депутата Волноваської районної ради Олександра Обидченка в червні.

І. зізнався, що планував отруїти військовослужбовців Збройних сил України, які несуть службу на блокпостах, щоб заволодіти їхньою зброєю, зазначили в прес-центрі СБУ.

Розпочато кримінальне провадження. Проводяться допити та інші слідчі дії.

Зараз ви читаєте новину «СБУ затримала шпигуна "ДНР", який мав отруїти українських солдат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі