субота, 18 квітня 2020 17:25

СБУ спростувала інформацію, що генерал-зрадник мав ліквідувати Авакова

СБУ спростувала інформацію, що генерал-зрадник мав ліквідувати Авакова
Генерал-майора Служби безпеки України Валерія Шайтанова затримали за підозрою у державній зраді та вчиненні терористичних актів. Фото: facebook.com/SecurSerUkraine

Служба безпеки України не має даних про те, що затриманий за підозрою в державній зраді генерал-майор СБУ Валерій Шайтанов причетний до підготовки замаху на міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Про це в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" заявив начальник Головного слідчого управління СБУ Віталій Маяков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завербованому Росією генерал-майору обрали запобіжний захід

"Що стосується інших осіб, на яких готувалися замахи, зокрема учасника АТО, добровольця Адама Осмаєва, було поставлено конкретне завдання, обумовлені терміни, заплачений аванс за вбивство і визначено спосіб розрахунку. З приводу інших осіб Шайтанову конкретних завдань не ставили. Про те, що готувалися ці дії, докази на нині не зібрані", - сказав Маяков.

Журналіст Дмитро Гордон заявив, що спецслужби Росії хотіли використовувати Шайтанова для ліквідації міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. Цю інформацію також підтвердив заступник голови МВС Антон Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «СБУ спростувала інформацію, що генерал-зрадник мав ліквідувати Авакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі