середа, 17 лютого 2016 13:17

Сакварелідзе повернув справу Бузини на розслідування до Києва

Сакварелідзе повернув справу Бузини на розслідування до Києва
Підозрвані у вбивстві не визнають себе винними. Фото: hromadskeradio.org

Справу про вбивство журналіста Олеся Бузини слід повернути на розслідування до Києва.

Про це в соцмережі Facebook сказав заступник генерального прокурора, прокурор Одеської області Давід Сакварелідзе.

"З незрозумілих для мене причин мої колеги з Генпрокуратури абсолютно необґрунтовано, на мій погляд, передали справу одеській поліції. Відповідно, процесуальне керівництво тепер буде здійснювати одеська прокуратура. Досить дивне рішення, з огляду на те, що злочин було скоєно в Києві і ніякого відношення до Одеси не має", - написав він.

Сакварелідзе припустив, що це, можливо, було зроблено для того, щоб уникнути відповідальності, або дискредитувати грузинську команду в Одесі.

"Я, як заступник Генерального прокурора України і прокурор Одеської області, змушений прийняти законне і цілком логічне рішення - повернути згадану вище справу назад в ГПУ", - заявив він.

Як писали на сайті Gazeta.ua, у вівторок, 16 лютого, ГПУ передала розслідування вбивства журналіста Олеся Бузини до Одеси. Нагадаємо, що Бузину вбили 16 квітня 2015 року в Києві. У вбивстві підозрюють мешканців Києва Андрія Медведька і Деніса Поліщука. Обидва під домашнім арештом.

Зараз ви читаєте новину «Сакварелідзе повернув справу Бузини на розслідування до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі