неділя, 10 вересня 2023 09:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Рятувальники показали наслідки нічного обстрілу Києва
4

Вночі 10 вересня, за попередніми даними, зафіксовано падіння уламків ворожих дронів у Шевченківському, Святошинському та Подільському районах столиці.

Рятувальники ліквідували пожежу травʼяного настилу та деревʼяних шпал на відкритій місцевості у Шевченківському районі. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Києві.

Окрім того, внаслідок падіння уламка у 25 поверховий житловий будинок на 24 поверсі в одній із квартир пошкоджено вікно та особисті речі, загоряння та потерпілих там не було.

Росія вночі 10 вересня атакувала Київ безпілотниками
Фото: facebook.com/DSNSKyiv
Росія вночі 10 вересня атакувала Київ безпілотниками
Росія вночі 10 вересня атакувала Київ безпілотниками
Росія вночі 10 вересня атакувала Київ безпілотниками

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вночі Росія атакувала Київ дронами: збито понад 20 безпілотників

У Подільському районі уламки впали на відкриту територію, пожеж, потерпілих та пошкоджень будівель там немає.

"За іншим викликом, внаслідок падіння уламків пошкоджено припаркований автомобіль, дорожні знаки та тролейбусні лінії електропередачі. Загоряння, потерпілих немає", ‒ йдеться у повідомленні.

Рятувальники також ліквідували загоряння на відкритій території у Святошинському районі. Там загорілась лавка та стіл для кемпінгу.

Загалом вночі на місці падінь уламків російських дронів у столиці працювали 35 рятувальників та сім одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки.

Уночі 10 вересня російські загарбники атакували Україну ударними БпЛА типу Shahed-136/131. Запустили їх з північного напрямку. Ворожі безпілотники летіли з Курська (РФ). Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Там уточнили, що зафіксовано пуски 33 дронів у напрямку Київщини, українська ППО знищила 26 дронів.

Зараз ви читаєте новину «Рятувальники показали наслідки нічного обстрілу Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі