неділя, 15 січня 2023 08:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни зачинили чергове місто в Луганській області – ОВА

Росіяни зачинили чергове місто в Луганській області – ОВА
Лисичанськ на Луганщині зачинили окупанти. Фото: розміщене на pravda.com.ua

Російські військові зачинили тимчасово окуповане місто Лисичанськ на Луганщині.

Відтепер туди пропускають лише із місцевою реєстрацією. Про це повідомила пресслужба обласної військової адміністрації в Telegram 15 січня.

"Саме так – чергове місто на Луганщині зачинене окупантами. На блокпостах повертали людей з інших міст навіть із паспортами РФ. Знущаються із цивільних, бо не мають успіхів на фронті, де подовжують щоденно зазнавати втрат у живій силі", – йдеться в повідомленні.

В ОВА нагадали, що 12 січня у напрямку Старобільська евакуювали близько 50 осіб пораненого особового складу противника, які діяли неподалік Сватового.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили особовий склад та БМП окупантів на Луганщині: ефектне відео

"Багато окупантів намагаються повернути на фронт в лікарні Новопскова", – додади в повідомленні.

За даними ОВА, у Кремлі тим часом доручили "негайно" демобілізувати лікарів-протезистів та ортопедів.

"Це свідчить про нестачу медпрацівників цих напрямків – тобто, про зростання кількості звернень до них", – вважають в ОВА.

14 січня наші захисники відбили атаки ворога в районах Макіївки й Білогорівки Луганської області та ще 12 населених пунктів Донеччини, за даними Генштабу.

На фронті в Луганській області на Сватівському та Кремінському напрямках точаться важкі бої, але успіх на боці Збройних сил України. ЗСУ рушать уперед та відбивають усі намагання росіян контратакувати, повідомив голова ОВА Сергій Гайдай 14 січня.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни зачинили чергове місто в Луганській області – ОВА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі