неділя, 13 листопада 2022 15:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни вивозять український врожай з Маріупольського району зерновозами: відео

Росіяни вивозять український врожай з Маріупольського району зерновозами: відео
Росіяни щодня вивозять український врожай з Маріупольського району зерновозами. Фото: скріншот з відео

Росіяни щодня вивозять український врожай з Маріупольського району зерновозами.

Зерновози на номерах "23" та "26" регіони (Краснодарський та Ставропольский край). Вкрадене зерно вивозиться через тимчасово окупований Маріуполь в бік Ростова-на-Дону. Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко в Telegram.

"Мародерство в державних масштабах не припиняється. Це і є частина того самого зерна, яку так "щиро" пропонує Росія майже даром міжнародної спільноті", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Годжес спрогнозував, коли ЗСУ звільнять Маріуполь й Мелітополь

Андрющенко додав, що через вивезення зерна у місті створюються пробки.

"Побічні наслідки – пробки в Маріуполі саме через вантажний транспорт, який не дотримується ані правил, ані норм поведінки на дорозі. Щоб там не розповідали пропагандисти, але українці залишаються для росіян людьми другого сорту. Навіть за наявності російського паспорту", – підкреслив радник мера.

На кладовищі біля тимчасово захопленого росіянами Маріуполя з'явився новий сектор масових поховань.

Кількість захоронень зростає щодня. Роботи з облаштування нових братських могил не зупиняються. Про це у Telegram повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Він називає основні причини збільшення кількості поховань. Зокрема, це зростання природної смертності через життя в холодних будинках та параліч медичної системи.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни вивозять український врожай з Маріупольського району зерновозами: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі