вівторок, 12 квітня 2022 10:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни застосовують на Луганщині маріупольську тактику. Знищують усе

Росіяни застосовують на Луганщині маріупольську тактику. Знищують усе
Російським окупантам байдуже на інфраструктуру та людей Луганщини. Їм треба вийти на адмінмежу області. Фото: Eastnews

Росіяни знищуюють селища на Луганщині, використовують таку ж тактику, як у Маріуполі. Не шкодують нікого. Тому людям необхідно евакуюватися.

Про це в ефірі телемарафону повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Маріупольський сценарій повторюється в Рубіжному, Попасній. В усіх населених пунктах Луганської громади. Вони під постійними обстрілами 47 днів. "Утюжать" селища всім, що є: міномети, танки, артилерія, "Гради", "Смерчі", "Урагани", "Точка-У". Авіацією бомблять щодня", - розповів Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріли Лисичанська та Рубіжного: ворог знищив 12 житлових будинків

За його словами, російським окупантам не потрібні люди, жінки та старі. Їм також байдуже на інфраструктуру, відремонтовані садки. Їм треба відзвітувати, що вони вийшли на адмінкордони Луганської області.

При цьому Гайдай наголосив, що Збройні сили України дають відсіч ворогу, відбивають атаку за атакою, але міста росіяни руйнують.

За минулу добу ЗСУ відбили чотири атаки ворога на території Донецької та Луганської областей. Знищили п'ять танків, вісім одиниць броньованої, шість одиниць автомобільної техніки та вісім артилерійських систем противника.

11 квітня Збройні сили України відбили ворога від Золотого на Луганщині. Терористии обстріляли кожне місто регіону. Зокрема, в Сіверськодонецьку, Лисичанську та Кремінній на Луганщині за добу зафіксували 26 ворожих обстрілів.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни застосовують на Луганщині маріупольську тактику. Знищують усе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі