понеділок, 11 квітня 2022 07:07

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ відбивають атаки ворога на Сході - Генштаб

ЗСУ відбивають атаки ворога на Сході - Генштаб
Знищена техніка окупанта. Фото: Генштаб

За минулу добу ЗСУ відбили чотири атаки ворога на та території Донецької та Луганської областей.

Знищили п'ять танків, вісім одиниць броньованої, шість одиниць автомобільної техніки та вісім артилерійських систем противника. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вантаж 200": ЗСУ ліквідували двох розвідників окупантів

На Донецькому напрямку противник основні зусилля зосереджує на взятті під контроль населених пунктів Попасна, Рубіжне, Нижнє і Новобахмутівка, а також встановленні повного контролю над Маріуполем. За підтримки артилерії та авіації окупанти штурмують райони заводу "Азовсталь" і морський порт.

"Ворог намагався провести штурмові дії в районі Золотого. Успіху не мав. Силами окремих підрозділів ворог обстрілював з артилерії позиції наших військ у районах населених пунктів Високопілля, Трудолюбівка і Мар'янське", - ідеться в повідомленні.

Упродовж поточного тижня військовослужбовці угруповання Об'єднаних сил відбили 51 ворожу атаку. Знищили 39 танків, 70 одиниць броньованої та 55 одиниць автомобільної техніки, 22 артилерійські системи, 17 безпілотних літальних апаратів, чотири літаки, шість вертольотів і п'ять крилатих ракет противника.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ відбивають атаки ворога на Сході - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі