неділя, 10 квітня 2022 22:34

Сили ООС на Донбасі знищили техніку та збили три вертольоти росіян

Сили ООС на Донбасі знищили техніку та збили три вертольоти росіян
Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом доби угруповання Об'єднаних сил відбило чотири атаки росіян на Донецькому та Луганському напрямках. Ворог зазнав втрат.

Про це інформує пресслужба ООС у Facebook.

"Українські захисники знищили 5 танків, 8 одиниць броньованої техніки, 6 військових автомобілів та 8 артилерійських систем противника.

Підрозділи протиповітряної оборони збили три вертольоти та два безпілотні літальні апарати загарбників", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили колону окупантів у напрямку Ізюма

"Протягом поточного тижня військовослужбовці угруповання Об'єднаних сил відбили 51 ворожу атаку. Знищили 39 танків, 70 одиниць броньованої та 55 одиниць автомобільної техніки, 22 артилерійські системи, 17 безпілотних літальних апаратів, 4 літака, 6 вертольотів та 5 крилатих ракет противника", - підсумували у штабі.

На ранок 10 квітня втрати особового складу окупантів орієнтовно становлять близько 19,3 тис. осіб. Також із початку війни Росія втратила в Україні понад 700 танків, майже 2 тис. бойових броньованих машин, майже 300 літаків і вертольотів.

Зараз ви читаєте новину «Сили ООС на Донбасі знищили техніку та збили три вертольоти росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі