пʼятниця, 10 листопада 2023 02:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни замовчують свої великі втрати - перехоплення ГУР

Росіяни замовчують свої великі втрати - перехоплення ГУР
Росіяни мають великі втрати під Бахмутом: перехоплення ГУР. Фото: Укрінформ

Російські окупанти продовжують скаржитися на великі втрати серед своїх військ.

Їм доводиться воювати в Україні, попри небажання. Всі великі втрати російських військових у Бахмуті просто замовчуються, йдеться у розмові місцевого мешканця Бєлгородської області, перехоплену розмову опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України.

Окупанти самі не раді виконувати наказ про захоплення Бахмута і на цьому напрямку не добилися ніяких визначних успіхів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З росіян вибивають гроші їх командири - перехоплення ГУР

"Що ви там коли Бахмут Росією буде вже? Що там наші, просуваються? Просуваються за новинами принаймні. По телику кажуть, що там підкріплення якесь бл*дь стягують туди. Ну це так", - каже росіянин.

За його словами, про втрати самі військові рф дізнаються здебільшого через соцмережу Вконтактє (яка на території України заблокована - Gazeta.ua).

"Показують тільки наші бл*дь, що знищили. Знищили вони, а те, що наших там знищили - х*й, мовчать. Тільки ВКонтактє дізнаєшся загинув той, загинув той, звідти, звідти, звідти, звідти...", - кажуть про ненадійність джерел з даними співрозмовники.

Окупанти скаржаться на важкі втрати під Куп'янськом та жорстоке поводження командирів.

За словами одного зі співрозмовників, росіяни отримали нове завдання – захопити Куп'янськ за будь-яку ціну. Проте зазнають важких втрат.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни замовчують свої великі втрати - перехоплення ГУР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі