понеділок, 28 березня 2022 07:41

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни вломилися в офіс Представництва президента у Криму - можливі провокації

Росіяни вломилися в офіс Представництва президента у Криму - можливі провокації
З боку російських загарбників можливі провокації. Фото: ілюстративне, facebook.com/denisovaombudsman

Російські окупанти проникли до офісу Представництва президента України в Криму, який через окупацію півострова розташований у Херсоні.

Путінські терористи зламали двері в будівлі, зняли український прапор та ймовірно винесли техніку та документи, що залишались у приміщенні, повідомила пресслужба відомства у Facebook.

"Стало відомо про неправомірне проникнення окупантів до нашого офісу в Херсоні. Зламали двері, зняли державний прапор та ймовірно винесли техніку та документи, що залишались у приміщенні представництва. Відповідні факти перевіряються компетентними органами", - ідеться в повідомленні.

Наголошується, що з боку окупантів можливі провокації. Тож громадян закликали бути обережними й поки що утриматися від відвідування офісу. До того ж він поки не працює.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія придушуватиме протести у Херсоні "великим терором" - ЗМІ

"Офіс Представництва в Херсоні тимчасово припинив роботу у зв'язку з бойовими діями та новим етапом агресії РФ на території України. Співробітники Представництва працюють дистанційно та на підконтрольній уряду України території задля виконання своїх посадових обов'язків й допомоги громадянам України з окупованого Криму, які звертаються до Представництва", - додали в повідомленні.

Також у відомстві звернулися до загарбників, які злочинно проникли до офісу Представництва.

"Російським військовим та співробітникам спецслужб РФ рекомендуємо припинити протиправні дії та добровільно здатися Збройним силам України. Це пом'якшить міру відповідальності та дозволить зберегти життя".

Окупанти з 2 березня тимчасово контролюють Херсон та частину області. Відтоді у населених пунктах Херсонщини не припиняються мирні акції протесту місцевого населення. Одна з таких відбулася 21 березня у Херсоні. Беззбройних людей окупанти обстріляли. За словами очевидців, відомо, що в центрі вибухали гранати і точилася стрілянина по мітингувальниках.

Підпишіться на наш канал в Telegram. Інформуємо про ситуацію в країні

Зараз ви читаєте новину «Росіяни вломилися в офіс Представництва президента у Криму - можливі провокації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі