пʼятниця, 02 вересня 2022 19:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни випускали п'ять ракет по Харкову: які наслідки

Росіяни випускали п'ять ракет по Харкову: які наслідки
Росіяни завдали п'ять ракетних ударів по Харкову. Фото: соцмережі

Російські загарбники намагаються встановити повний контроль над територією Донецької області та утримати захоплені райони Херсонської, Харківської, Запорізької та Миколаївської областей.

Ворог продовжує завдавати авіаційних та ракетних ударів по військових та цивільних об'єктах на території нашої Держави. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили три артилерійські установки й відправили на "концерт Кобзона" роту окупантів – Генштаб

Зокрема, вночі та зранку завдано п'ять ракетних ударів по місту Харків, два з яких – із зенітного ракетного комплексу С-300.

"Також по Іванівці випущено 23 реактивні снаряди з систем залпового вогню "Град" та "Ураган", два з яких – касетними боєприпасами. Завдано дев′ять авіаударів по населених пунктах Мар'їнка, Соледар, Перемога, Зайцеве", – ідеться у повідомленні.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка залишається без суттєвих змін.

"Визначені підрозділи збройних сил республіки Білорусь виконують завдання з посилення охорони ділянки білорусько-українського кордону в Брестській та Гомельській областях. Тривають заходи контрольних перевірок підрозділів, а також підготовка до чергових військових навчань", – повідомили у Генштабі.

Також повідомляється, що в місті Брест виявлено дислокацію підрозділів БпЛА збройних сил Російської Федерації, які залучаються до розвідки прикордонних районів України.

У ніч проти 2 вересня російські окупанти завдали чергового удару по Харкову. Внаслідок ворожої атаки жертв чи постраждалих, попередньо, немає.

Про це повідомив міський голова Ігор Терехов. Вночі був "приліт" у Холодногірський район міста.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни випускали п'ять ракет по Харкову: які наслідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі