пʼятниця, 21 липня 2023 23:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни потопили корвет "Тернопіль", який викрали у 2014 році
3

Російські окупанти на навчаннях потопили український корвет "Тернопіль", який викрали у 2014 році під час окупації Криму
Фото: mil.in.ua
Російські окупанти на навчаннях потопили український корвет "Тернопіль", який викрали у 2014 році під час окупації Криму
Український корвет "Тернопіль"

Російські окупанти на навчаннях потопили український корвет "Тернопіль", який викрали у 2014 році під час окупації Криму.

Відео опублікувало російське міністерство оборони, повідомив "Мілітарний".

Під час навчальних стрільб у північно-західній частині Чорного моря російський ракетний катер "Ивановец" уразив протикорабельною крилатою ракетою виведене у море судно-мішень.

Судячи з характерного профілю, мішенню для окупантів став корвет проєкту 1124М "Тернопіль", захоплений під час окупації Криму, пишуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США розкрили, що буде у новому пакеті військової допомоги

Ракета влучила у середню частину корабля вище ватерлінії і здетонувала.

Окупанти не показали остаточні результати від прямого попадання ракети, проте корабель, імовірно, затонув, повідомляє "Мілітарний".

Росіяни вдарили по корвету радянською надзвуковою протикорабельною крилатою ракетою "Москит".

Від початку повномасштабної війни Сили оборони України знищили 18 російських кораблів і катерів. Серед них – великий десантний корабель, а також десантні катери типу "Серна" і "Раптер".

Торік у квітні від удару українських ракет "Нептун" затонув російський крейсер "Москва". Показали фото "Москви" на дні Чорного моря.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни потопили корвет "Тернопіль", який викрали у 2014 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі