субота, 11 червня 2022 18:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни обстріляли з авіації село і місто

Росіяни обстріляли з авіації село і місто
Залишки знищеного російського літака Су-25. Фото: Генштаб ЗСУ

На Харківському напрямку російські окупанти обстрілюють населені пункти, завдали авіаударів у районах села Тернова на Харківщині і міста Рубіжне на Луганщині.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

На Харківському напрямку обстановка не змінилася.

Ворог зосереджував основні зусилля на утриманні зайнятих рубежів. Для сковування дій сил оборони обстрілює позиції українських захисників.

Окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районах Удів, Прудянки, Циркунів і Верхнього Салтова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мерзота" - колаборантка водить росіян на екскурсії зруйнованим драмтеатром

На Сіверському напрямку ворог обстрілює з мінометів позиції Сил оборони у прикордонних районах. Також обстріляли селище Миропільське на Сумщині.

На Харківщині тривають бойові дії. Окупанти намагаються не дати Збройним силам України вийти до держкордону. В районі Ізюма ворог вів штурмові дії на напрямку Пасіка - Богородичне, пробував закріпитися на околиці Богородичного. ЗСУ стримують ворога і завдають йому суттєвих втрат.

9 червня ворог тероризував Харків та область обстрілами з артилерії і реактивних систем залпового вогню. Під удар потрапив Шевченківський район міста, а також райони області.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни обстріляли з авіації село і місто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі