вівторок, 10 жовтня 2023 19:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни обстріляли школу і вбили 13-річну дівчину

Росіяни обстріляли школу і вбили 13-річну дівчину
Російські військові вбили 13-річну українську дівчину. Фото: pixabay.com

У вівторок, 10 жовтня, російські військові обстріляли Краснопільську громаду Сумської області.

Ворог вдарив по школі. Від отриманого поранення загинула 13-річна дівчина. Про це повідомили "Суспільне".

"У селі Угроїди внаслідок обстрілу пошкоджений навчальний заклад та було поранено 13-річну дитину. По дорозі у Суми дівчина померла у кареті швидкої", - пишуть.

Поранену дитину везла бригада медиків, вони проводили реанімаційні заходи, але дівчина померла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Те саме зло": Зеленський порівняв Росію і ХАМАС

"Був обстріл, пошкоджено приміщення школи, там вибиті вікна та пошкоджений дах. Внаслідок обстрілу поранено 13-річну дитину, її екстрено "швидкій" доставили у Суми в медичний заклад. Також армія РФ вдарила про інших населених пунктах Краснопільської громади, там без постраждалих та руйнувань", - сказала секретарка селищної ради Ірина Юхта.

Також про загибель дівчини повідомила обласна військова адміністрація.

"Сьогодні держава-терорист здійснила обстріл селища Угроїди Краснопільської громади. Було поранено дівчинку 2009 року народження. Дівчинку, на жаль, врятувати не вдалося. Вона померла в кареті швидкої допомоги", - пишуть.

"Цинізму росіян немає меж. Вони зазіхають на найсвятіше – наших дітей, намагаючись знищити наше майбутнє. Не пробачимо", - сказали.

Вночі росіяни обстріляли з мінометів прикордоння. Обстрілів зазнали Шалигинська, Краснопільська і Хотінська громади, повідомила Сумська ОВА.

Внаслідок російської агресії в України загинули 506 дітей. 1130 дітей отримали поранення, повідомляв 7 жовтня Офіс генерального прокурора.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни обстріляли школу і вбили 13-річну дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі