четвер, 06 липня 2023 06:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни атакували ракетами Львів: є загиблі й поранені
Оновлено

Росіяни атакували ракетами Львів: є загиблі й поранені
У Львові цієї ночі пролунали вибухи під час чергової ворожої повітряної атаки. Фото: t.me/andriysadovyi

Унаслідок ворожої ракетної атаки у ніч проти 6 липня у Львові пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури. Сталося також влучання ракети в багатоповерхівку, є загиблі й поранені.

З-під завалів житлового будинку у Львові витягли вже трьох загиблих, повідомив у четвер вранці міський голова Андрій Садовий.

"Львів. Пошкоджено близько 60 квартир та 50 машин. На місці працює оперативний штаб. Людей готують до відселення", – заявив він.

Садовий також повідомив про щонайменше чотирьох поранених на об'єкті критичної інфраструктури і додав, що їхня кількість збільшується. Одна людина у важкому стані.

Згодом у Львові кількість поранених зросла до восьми осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ на деяких напрямках вийшли на основну лінію оборони росіян

На місці прильоту ракети РФ у багатоквартирний будинок була пожежа, її загасили рятувальники.

"Є постраждалі. На місці працюють пожежники, медики, рятувальники. Людям надають всю необхідну допомогу. Фахівці розбирають завали", – додав очільника Львівської ОВА Максим Козицький.

Це найбільша атака на цивільну інфраструктуру Львова від початку повномасштабного вторгнення. Стрийська вулиця буде перекрита, поки надзвичайники не розберуть завалів і не витягнуть усіх загиблих.

У Львові пролунав звук вибуху в ніч проти 6 липня. Загалом на тлі масштабної повітряної тривоги в Україні через ракетну та дронову небезпеку у місті почули близько трьох вибухів. Повідомляли, що на Тернопільщині та Львівщині працювала ППО.

Близько 03:20 у Львові та області скасували повітряну тривогу. У командуванні ПС повідомили, що інформацію про тип і види збитих цілей буде оприлюднено пізніше, як і всі інші деталі.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни атакували ракетами Львів: є загиблі й поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі