пʼятниця, 18 листопада 2022 09:29

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни атакували чотири райони Харківщини: куди б'ють

Росіяни атакували чотири райони Харківщини: куди б'ють
Артилерія російських загарбників. Фото: facebook.com/mod.mil.rus

Минулої доби, 17 листопада, російські окупанти продовжили обстрілювати Харківську область.

Завдавали ударів по населених пунктах Куп'янського, Чугуївського, Харківського та Ізюмського районів, які розташовані біля лінії фронту. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в Telegram.

Він нагадав, що росіяни також завдавали ударів по критичній інфраструктурі Харківщини. В Ізюмському районі є пошкодження обладнання газової промисловості.

"Під час ліквідації наслідків постраждали вісім людей – працівники та поліцейські. Усі після обстеження та надання медичної допомоги лікуються амбулаторно", – додав посадовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракети, авіація та артилерія РФ нещадно атакували Україну: "прильоти" у низці міст

Тим часом піротехніки продовжують ліквідовувати замінування на Харківщині. Протягом доби знищили 219 вибухонебезпечних предметів. Водночас мінна небезпека в області залишається.

"У селі Кам'янка Ізюмського районі на вибуховому пристрої підірвався 60-річний чоловік, отримав вибухову травму та госпіталізований", – підсумував Синєгубов.

Уранці 17 листопада окупанти завдали ракетних ударів по Ізюмському району. На той час в області діяла повітряна тривога. Постраждали троє працівників підприємств критичної інфраструктури, куди влучили ракети. Чоловіків госпіталізували до лікарні.

Пізніше росіяни повторно вгатили по Харківщині. Чотири "прильоти" по об'єкту критичної інфраструктури.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни атакували чотири райони Харківщини: куди б'ють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі