четвер, 17 листопада 2022 13:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни повторно вгатили по Харківщині: чотири "прильоти" по об'єкту критичної інфраструктури

Росіяни повторно вгатили по Харківщині: чотири "прильоти" по об'єкту критичної інфраструктури
Уранці 17 листопада окупанти завдали ракетних ударів по Ізюмському району. Згодом атаку повторили. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

У четвер, 17 листопада, російські війська повторно вдарили по об'єкту критичної інфраструктури в Ізюмському районі Харківської області.

Зафіксували ще чотири удари. Інформація про наслідки ворожої атаки уточнюється, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

Він уточнив, що рятувальники та газовики продовжують ліквідувати наслідки ударів по Ізюмському району, які були раніше вранці. На газовидобувному об'єкті є загоряння та пошкодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Ізюма знайшли купу російських снарядів

Енергетики також ліквідують наслідки ударів росіян, які були напередодні.

"В області близько 20 тисяч абонентів залишаються без світла, це частина Ізюмського та Куп'янського районів. Відновлювальні роботи тривають", – додав Синєгубов.

Уранці 17 листопада окупанти завдали ракетних ударів по Ізюмському району. На той час в області діяла повітряна тривога. Постраждали троє працівників підприємств критичної інфраструктури, куди влучили ракети. Чоловіків госпіталізували до лікарні.

Після понад п'яти місяців окупації Збройні сили України 10 вересня звільнили Ізюм від росіян. На час звільнення в місті перебувало майже 10 тис. мешканців. До війни там жило більш як 40 тис. людей.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни повторно вгатили по Харківщині: чотири "прильоти" по об'єкту критичної інфраструктури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі