неділя, 24 грудня 2023 07:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія вночі випустила по Україні 16 ударних дронів - скільки вдалося збити

Вночі проти 24 грудня російські загарбники вчергове атакували Україну ударними дронами.

Ворог застосував 16 БпЛА типу Shahed-136/131. Силами та засобами протиповітряної оборони 15 ударних БпЛА знищено. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Автор: t.me/kpszsu
  Вночі проти 24 грудня знищено 14 ворожих дронів
Вночі проти 24 грудня знищено 14 ворожих дронів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні щодня відбувається посилення захисту від дронів: де найважча ситуація

Загалом минулої доби загарбники завдали 11 ракетних та 34 авіаційних ударів по Україні, здійснили 62 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура", - йдеться у повідомленні.

У Повітряних силах ЗСУ додали, що ворожі дрони вночі збивали в межах Миколаївської, Кіровоградської, Запорізької, Дніпропетровської та Хмельницької областей.

Росія продовжує отримувати допомогу від Ірану у створенні нових можливостей для безпілотників Shahed-131/136.

Зокрема, близько 12 російських фахівців пройдуть навчання з виробництва безпілотників Shahed в іранському Центрі технологічного розвитку Pardis в Тегерані.

Зараз ви читаєте новину «Росія вночі випустила по Україні 16 ударних дронів - скільки вдалося збити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі