пʼятниця, 03 листопада 2023 07:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія випустила по Україні 38 дронів - Генштаб

Росія випустила по Україні 38 дронів - Генштаб
Росія вночі 3 листопада атакувала Україну дронами. Фото: ukrinform.ua

У ніч на 3 листопада Росія завдала чергового удару по Україні.

Загарбники застосували 38 ударних БпЛА типу Shahed-136/131 та 1 керовану авіаційну ракету Х-59. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабні пожежі та зруйнована двоповерхівка - наслідки влучань у Харкові

Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 24 ударних БпЛА та одну ракету Х-59. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється.

Загалом минулої доби ворог завдав сімох ракетних та 70 авіаційних ударів, здійснив 93 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура", - йдеться у повідомленні.

Росіяни в ніч проти 1 серпня обстріляли Харків дронами-камікадзе Shahed. На місці вибуху виникла пожежа. Поліція Харківщини повідомила про щонайменше одного пораненого.

Зараз ви читаєте новину «Росія випустила по Україні 38 дронів - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі