неділя, 07 квітня 2024 07:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія вдарила по Одещині балістикою: є руйнування

Росія вдарила по Одещині балістикою: є руйнування
Росіяни атакували Одещину балістикою та дронами. Фото: t.me/SJTF_Odes

Російські загарбники пізно ввечері 6 квітня знову вдарили балістикою по Одещині.

Ворог випустив ракету, ймовірно "Іскандер-М", по Одесі, спрямувавши її на припортову інфраструктуру. Про це повідомили у Силах оборони півдня України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україні доводиться обирати, яке місто захищати ППО - Зеленський

Внаслідок удару виникла пожежа, яку оперативно ліквідували. Зазнали руйнувань адміністративна та технічна будівлі. Постраждала співробітниця одного з навколишніх підприємств - в неї акубаротравма.

"Опівночі ворог продовжив терор і здійснив атаку безпілотниками типу Shahed-131/136 вже в іншому напрямку. Протягом майже тригодинної бойової роботи сил протиповітряної оборони 11 ударних дронів знищено в небі над Дніпропетровщиною. Падінням уламків збитих БпЛА пошкоджено кілька будівель та автівки", - йдеться у повідомленні.

Останнім часом російські загарбники атакують Україну невеликою кількістю дронів. Таким чином вони готуються до нових масованих ударів. Про це розповіла речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

За її словами, так ворог намагається перевірити готовність української протиповітряної оборони.

Зараз ви читаєте новину «Росія вдарила по Одещині балістикою: є руйнування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі