пʼятниця, 23 січня 2015 14:14

Росія щодня перекидає на Донбас близько 40 вантажівок із боєприпасами

Росія щодня перекидає на Донбас близько 40 вантажівок із боєприпасами
Фото: ipress.ua

Росія продовжує постачати в зону АТО військових та техніку. Щодня на територію України заїжджає 30-40 вантажівок із боєприпасами.

Про це на брифінгу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає прес-служба відомства.

"Командування ЗС РФ забезпечує постійне надходження у район бойових дій живої сили та військової техніки, посиленої засобами ППО, системами зв'язку, розвідки та радіоелектронної боротьби.

Через неконтрольовані ділянки українсько-російського кордону у великій кількості завозяться боєприпаси – близько 30-40 вантажівок кожної доби.

З цією метою, а також для забезпечення постійної ротації російських військових до кордону з нашою державою передислоковуються окремі підрозділи ЗС РФ, зокрема 20-ї гвардійської армії Західного військового округу ЗС РФ (її штаб знаходить в Ніжегородській області)", - розповів Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «Росія щодня перекидає на Донбас близько 40 вантажівок із боєприпасами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі