пʼятниця, 29 травня 2015 11:51

Росія просто відмовилась від нас - ГРУшник

Росія просто відмовилась від нас - ГРУшник

Затриманий силами АТО у Щасті 16 травня капітан Головного розвідувального управління Генштабу РФ Олександр Александров нарікає на негідне ставлення російської держави.

Про це він сказав в інтерв'ю "Новой газете".

За його словами, українські військові повертаються з війни як герої.

"Батьківщина від них не відмовляється, навіть від тих, хто в полоні побував. Дбають про них, намагаються повернути. А у нас так цікаво виходить. З дитинства вчать патріотизму і любові до батьківщини ... Насправді патріотизм у мене нікуди, звичайно, не подівся. Батьківщину люблю. Але Батьківщина - це не державний якийсь лад чи державні лідери. Це рідні люди, друзі, просто співгромадяни, рідні місця. А держава просто не зовсім красиво чинить, [коли] відмовляється. Тим більше ще залучає до цього членів сім'ї, дорогих людей. Не зовсім по-людськи виходить ... ", - нарікає він.

Олексанр стверджує, що не може додзвонитися ані батькам, ані дружині. Ніхто не відповідає. Він також не може пояснити, чому його дружина говорила неправду в інтерв'ю.

"Маю на увазі інтерв'ю з дружиною (сюжет був показаний в ефірі "Росії 24"). Мене це зачепило до глибини душі. Вона взагалі начебто "не при ділах" і ні в чому не винна. Видно, що інтерв'ю нашвидкоруч зроблено... ", - говорить він.

Наприкінці Александров висловив побажання, "щоб більше ні наші хлопці не їздили [на війну], ні українські хлопці. Тут всі ж комусь брати, друзі, діти, батьки ... ".

 

Зараз ви читаєте новину «Росія просто відмовилась від нас - ГРУшник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі