неділя, 05 листопада 2023 06:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія офіційно підтвердила пошкодження корабля внаслідок удару по Керчі

Росія офіційно підтвердила пошкодження корабля внаслідок удару по Керчі
У Керчі 4 листопада пролунали вибухи на суднобудівному заводі. Фото: скріншот

У Росії офіційно підтвердили пошкодження корабля внаслідок ракетного удару по тимчасово окупованому Криму 4 листопада.

Міноборони РФ заявило, що ЗСУ нібито випустили 15 ракет по суднобудівному заводу в Керчі. Про це повідомляє російська агенція "РИА Новости".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія зазнає в Криму такої поразки, якої ще ніколи не бачила - Данілов

Російська влада традиційно заявила про збиття майже всіх ракет.

"Міноборони Росії повідомляє, що ЗСУ 4 листопада завдали удару 15 крилатими ракетами по суднобудівному заводу ім. Бутоми в Керчі. Засобами ППО збито 13 крилатих ракет. Внаслідок попадання крилатої ракети супротивника отримав пошкодження корабель, який перебував на заводі", - йдеться у повідомленні.

Під вечір 4 листопада в анексованому Криму пролунали вибухи, у Керчі оголосили повітряну тривогу. Так званий глава Криму Сергій Аксьонов повідомив про роботу сил протиповітряної оборони над суднобудівним заводом у Керчі.

В українській розвідці підтвердили "бавовну" в тимчасово окупованій Керчі. Низка місцевих Telegram-каналів писали, що на суднобудівному заводі в Керчі є попадання в малий ракетний корабель проєкту 22800 "Каракурт", що будується.

Зараз ви читаєте новину «Росія офіційно підтвердила пошкодження корабля внаслідок удару по Керчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі