пʼятниця, 04 липня 2014 11:30

Росія нас кинула - терорист Гіркін у паніці

Росія нас кинула - терорист Гіркін у паніці
Фото: uainfo.org

Один з лідерів терористичної організації "Донецька народна республіка" Ігор Гіркін (Стрєлок) заявив про те, що сили АТО перевершують сили терористів і найближчим часом позиції бойовиків можуть бути остаточно знищені.

Як заявив Гіркін російським ЗМІ, Миколаївка оточена. Зв'язку з гарнізоном немає. Тривають безперервні обстріли Семенівки, Миколаївки, ТЕЦ, передає Цензор.НЕТ.

"Кількість витрачених снарядів така, що в Чечні такого не бачив. Уночі Слов'янськ був неодноразово обстріляний гаубицями. Населення охопила паніка. Всі проклинають Київ, Порошенка і ... Росію. Яка дала надію і кинула на поталу карателям", - заявив один з лідерів бойовиків.

За словами терориста сили АТО "тиснуть суцільним потоком броні і снарядів, піхота практично не використовується".

"Якщо Росія не почне діяти в найближчий час - Новоросія незабаром загине Слов'янськ загине набагато раніше, ніж всі інші", - заявив Гіркін.

"Наше постачання повністю перервано. Так що розвантаження, черевики, прилади нічного бачення і все інше можна сміливо відправляти куди завгодно - до нас вони вже не дійдуть. Обстріл міста триває", - додав представник терористичної організації.

Зараз ви читаєте новину «Росія нас кинула - терорист Гіркін у паніці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі