середа, 31 серпня 2022 07:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія гатить з артилерії по Харківщині, Чернігівщині й Сумщині

Росія гатить з артилерії по Харківщині, Чернігівщині й Сумщині
Російські війська продовжують обстрілювати міста й села Сумщини та Чернігівщини. Фото: bbc.com

Російські війська продовжують обстрілювати міста й села Сумщини й Чернігівщини.

Минулої доби ворог гатив з мінометів та артилерії біля населених пунктів Гай Чернігівської області, Дмитрівка й Кіндратівка на Сумщині. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу Збройних сил України 31 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог готує новий наступ на Запоріжжі – подробиці від Генштабу

Не припиняються обстріли й на Харківському напрямку.

"Ворог стріляв зі ствольної та реактивної артилерії у районах населених пунктів Дуванка, Клинове, Соснівка, Дементіївка, Руська Лозова, Руські та Черкаські Тишки. Під обстріли також потрапили Великі Проходи, Циркуни, Петрівка, Старий Салтів, Перемога, Шестакове, Байрак, Норцівка й Шевелівка", – ідеться в повідомленні.

На Волинському й Поліському напрямках ситуація залишається без суттєвих змін.

На східному фронті російські загарбники не полишають спроби прорватися до адмінмежі Донецької області. Нині запеклі бої тривають на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Країна-агресорка Російська Федерація планувала захопити Донецьку область до кінця серпня. Але це ворогу не вдалося. На Донбасі – прапор України і українські герої. Про це сказав президент Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Росія гатить з артилерії по Харківщині, Чернігівщині й Сумщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі