четвер, 08 лютого 2024 06:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія атакувала південь: є прильоти в Одесі та Миколаєві

Росія атакувала південь: є прильоти в Одесі та Миколаєві
У Миколаєві зафіксоване влучання у приватному секторі. Фото: ХОП

Росія атакувала південь дронами-камікадзе. В Одесі та Миколаєві є влучання.

В Одесі в результаті ворожої атаки із застосуванням дронів-камікадзе цієї ночі зафіксовано пошкодження цивільної інфраструктури, заявив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Ударом ворожого безпілотника пошкоджено недобудовану багатоповерхівку, вибито скління. Також зафіксовано пошкодження будівлі навчального закладу - пробитий дах, перекриття, вибиті вікна. Пожеж не зафіксовано", - повідомив він.

На місці працюють всі відповідні служби. Постраждалих та жертв у місті немає.

"Підрозділи протиповітряної оборони ЗСУ результативно відпрацювали по переважній більшості ворожих цілей", - додав Кіпер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ атакувала багатоповерхівку у Києві: як моторошний удар пережили її мешканці

У Миколаєві зафіксоване влучання у приватному секторі. Постраждалих немає, у Telegram написав мер міста Олександр Сєнкевич.

"Миколаївці, тримаємось! Тримаємо звʼязок із військовими, знаємо, де є прильоти. Про наслідки - зранку! До відбою будьте подалі від вікон. Є займання у приватному секторі. Служби відпрацьовують", - сказано в повідомленні.

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив, що ворожі безпілотники влучили у басейн. За його словами, потерпілі внаслідок прильотів у місті відсутні.

О 2:29 у місті та області оголосили відбій повітряної тривоги.

Увечері 7 лютого та в ніч проти 8 лютого в кількох областях України була оголошена повітряна тривога через російську атаку із застосуванням баражуючих боєприпасів.

Зараз ви читаєте новину «Росія атакувала південь: є прильоти в Одесі та Миколаєві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі