пʼятниця, 14 липня 2023 07:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія атакувала дронами Кривий Ріг: є постраждалий
3

Вночі 14 липня російські загарбники атакували Дніпропетровщину безпілотниками.

Захисники з повітряного командування "Схід" збили шість ворожих дронів. Про це у Telegram повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Однак, ліквідувати всі повітряні цілі не вдалося. Є влучання у Кривому Розі.

Росія вдарила дронами по Дніпропетровщині
Фото: t.me/dnipropetrovskaODA
Росія вдарила дронами по Дніпропетровщині
Росія вдарила дронами по Дніпропетровщині

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загроза не минула: військові попередили українців про небезпеку

"Пошкоджене комунальне підприємство. На його території одна адмінбудівля знищена, ще три – понівечені. Побита спецтехніка. Зачепило й транспортне підприємство і два двоповерхові житлові будинки. Постраждав 56-річний чоловік. Він лікуватиметься вдома", – зазначив Лисак.

Окрім того, ворог вдарив і по Синельниківщині. По Великомихайлівській громаді поцілив з артилерії. Пошкодив склад, приватний будинок і лінію електропередач. Люди не постраждали.

Противник зосереджує основні зусилля на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках, де тривають важкі бої. Протягом доби на фронті відбулося близько 30 бойових зіткнень, повідомив уранці 14 липня Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Росія атакувала дронами Кривий Ріг: є постраждалий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі