пʼятниця, 20 вересня 2024 10:05

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ випустила по Україні чотири ракети та 70 дронів - деталі нічної атаки

У ніч проти 20 вересня російські окупанти атакували Донеччину трьома ракетами невстановленого типу, а Дніпропетровщину - керованою авіаційною ракетою Х-59 із повітряного простору тимчасово окупованої території Запорізької області.

Окрім того, ворог випустив 70 ударних БпЛА типу Shahed із районів Приморсько-Ахтарська, Курська та Єйська (РФ). Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

У результаті протиповітряного бою збито 61 ударний БпЛА та одну керовану авіаційну ракету Х-59.

Автор: t.me/kpszsu
  У Повітряних силах повідомили деталі нічної атаки РФ
У Повітряних силах повідомили деталі нічної атаки РФ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фронті зросла кількість бойових зіткнень - оперативні дані Генштабу

"До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України. Внаслідок активної протидії Сил оборони дев'ять ворожих безпілотників локаційно втрачено у кількох регіонах України (інформація про постраждалих чи руйнування не надходила)", - йдеться у повідомленні.

Протиповітряна оборона вночі працювала у Дніпропетровській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Івано-Франківській, Львівській, Хмельницькій, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях.

На Львівщину вночі проти 20 вересня залетів один російський ударний безпілотник. Сили ППО Повітряного командування "Захід" його знищили.

Унаслідок падіння уламків БпЛА близько 04:30 виникла пожежа в одному з сіл області. Загорілося приміщення колишнього колгоспу. Пошкоджені також три автомобілі - одна вантажівка та два легковики. У житлових будинках неподалік вибиті вікна.

Зараз ви читаєте новину «РФ випустила по Україні чотири ракети та 70 дронів - деталі нічної атаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі