четвер, 01 вересня 2022 09:31

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ вбиває дітей: трагічну статистику поповнив 17-річний

Від рук російських окупантів загинули 380 дітей. Ще понад 736 отримали поранення.

Такими є дані ювенальних прокурорів станом на ранок 1 вересня. Цифри не остаточні, оскільки триває робота з їхнього встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях. Це зазначили в Офісі генерального прокурора.

"Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 388, Харківській – 203, Київській – 116, Чернігівській – 68, Миколаївській – 67, Луганській – 61, Херсонській – 55, Запорізькій – 46", – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Німеччині невідомі напали на українських переселенців

Вчора, 31 серпня, в Синельниківському районі Дніпропетровської області на касетному боєприпасі підірвався 17-річний хлопець. Через отримані травми помер.

30 серпня внаслідок артилерійського обстрілу ворогом Харкова отримала поранення 6-річна дівчинка.

"Через бомбардування та обстріли збройними силами РФ пошкоджено 2328 закладів освіти. З них 289 зруйновано повністю", – повідомила пресслужба.

Автор: t.me/pgo_gov_ua
  Від рук російських окупантів загинули 380 дітей
Від рук російських окупантів загинули 380 дітей

Новий навчальний рік в Україні сьогодні, 1 вересня, розпочинається по-різному. Хтось починає його далеко від дому – в інших регіонах України. Хтось – в інших країнах. Хтось дистанційно, в онлайн-форматі.

Чимало школярів та студентів розпочинають навчання у рідній школі чи у своєму університеті. Але все ж не у спокої, наголосив президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні до учнів, студентів, їхніх батьків та викладачів.

Зараз ви читаєте новину «РФ вбиває дітей: трагічну статистику поповнив 17-річний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі