субота, 19 листопада 2022 09:28

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ вдарила по Вовчанську з Куп'янськом – перші подробиці від Синєгубова

РФ вдарила по Вовчанську з Куп'янськом – перші подробиці від Синєгубова
За добу піротехніки знешкодили на Харківщині 228 одиниць ворожих мін, вибухівок та боєприпасів. Фото: t.me/synegubov

Минулої доби ворог з мінометів, танків та артилерії обстріляв населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів, розташованих поряд з лінією зіткнення та кордоном з Росією.

В Куп'янську ворожими обстрілами пошкоджені дахи будинків та дорожнє полотно, повідомив 19 листопада голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

"У Вовчанську частково зруйновані житлові та господарські будівлі. Попередньо, ніхто не постраждав. Протягом доби фактів поранення цивільних від російських обстрілів не зафіксовано", – підсумував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни атакували чотири райони Харківщини: куди б'ють

В області триває розмінування. За добу піротехніки знешкодили 228 одиниць ворожих мін, вибухівок та боєприпасів.

Уранці 17 листопада окупанти завдали ракетних ударів по Ізюмському району. На той час в області діяла повітряна тривога. Постраждали троє працівників підприємств критичної інфраструктури, куди влучили ракети. Чоловіків госпіталізували до лікарні. Пізніше росіяни повторно вгатили по Харківщині. Чотири "прильоти" по об'єкту критичної інфраструктури.

Зараз ви читаєте новину «РФ вдарила по Вовчанську з Куп'янськом – перші подробиці від Синєгубова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі