неділя, 13 жовтня 2024 13:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Розстріл українських військових на Курщині: військовий спростував здачу бійців у полон

Розстріл українських військових на Курщині: військовий спростував здачу бійців у полон
Проєкт DeepState 13 жовтня повідомив про розстріл росіянами українських військових у Курській області. Фото: t.me/DeepStateUA

Проєкт DeepState 13 жовтня опублікував неточну інформацію про розстріл росіянами військових, які нібито здались у полон у Курській області РФ.

Насправді пілоти дронів загинули під час бою, вони не здавалися. Про це у Telegram повідомив міський голова Генічеська, доброволець 24ОШБ "Айдар" Станіслав Бунятов-"Осман".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розстріл українських полонених на Курщині: омбудсмен зробив заяву

За його словами, росіяни прорвали українську оборону в одному з населених пунктів Курської області, зайшли в тил та вступили в бій із групою операторів дронів.

"Хлопці були в тилу, стався прорив, пі*ари зайшли в їх лісосмугу з двох сторін, ніхто з пілотів добровільно не здався, пацани їб*шилися до останнього! Якби вони могли відійти то відійшли б. Загинули дуже гідні бійці!" - наголосив "Осман".

Росіяни скоїли черговий воєнний злочин - розстріляли дев'ятьох українських військових на Курщині. Йдеться про бійців, які вимушені були здатися у полон, повідомив 13 жовтня проєкт DeepState.

За даними джерел, 10 жовтня росіяни розстріляли дронщиків та суміжників в районі населеного пункту Зелений Шлях. Додаткові деталі обставин з'ясовуються.

Зараз ви читаєте новину «Розстріл українських військових на Курщині: військовий спростував здачу бійців у полон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі